Υακίνθη Μπατσή

Υακίνθη Μπατσή

Η Υακίνθη Μπατσή είναι Χημικός με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης «Ιατρική Χημεία» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και πραγματοποιεί το διδακτορικό της στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Φήμες λένε πως η δουλειά αυτή είναι κάλυψη και στην πραγματικότητα εκτρέφει μονόκερους σε μια φανταστική χώρα που βρίσκεται στο κεφάλι της. Γι' αυτό και ταξιδεύει συχνά αναζητώντας τους καλύτερους προμηθευτές marshmallows οι οποίοι φυσικά είναι γάτες.

Ίσως να μη σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό πως κάτι τόσο μικρό μπορεί να προκαλέσει τόσο μεγάλη ζημιά όχι μόνο στην υγεία, αλλά και στο περιβάλλον. Αναφέρομαι φυσικά στο τσιγάρο. Τις επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία τις ξέρουμε πολύ καλά, ωστόσο αγνοούμε το γεγονός ότι τα αποτσίγαρα θεωρούνται το πιο συχνό ατομικό σκουπίδι στον κόσμο και αποτελούν την πιο συχνή μορφή προσωπικού αντικειμένου που απαντάται στις παραλίες.

Λογικά θα έχετε δει τη νέα ροζ σοκολάτα είτε σε διαφήμιση είτε στα social media. Συζητώντας, λοιπόν, γι' αυτό το νέο προϊόν συνειδητοποίησα ότι οι περισσότεροι λανθασμένα πιστεύουν ότι πρόκειται απλώς για μια σοκολάτα με επικάλυψη φράουλα, ενώ στην πραγματικότητα για τη ροζ αυτή επικάλυψη έχει χρησιμοποιηθεί η σοκολάτα Ruby.