Η Let’s do it Greece μας προσκαλεί στο γύρο της Ελλάδας με τις «Ρίζες που μας ενώνουν»

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019, 13:Οκτ
Η Let’s do it Greece μας προσκαλεί στο γύρο της Ελλάδας με τις «Ρίζες που μας ενώνουν» Η Let’s do it Greece μας προσκαλεί στο γύρο της Ελλάδας με τις «Ρίζες που μας ενώνουν»

Η ομάδα Let’s do it διανύοντας την 8η χρονιά εθελοντικής προσφοράς, ταξιδεύει  σε όλη την Ελλάδα διαδίδοντας την ανάγκη να ενωθούμε σα μια γροθιά για την προστασία του περιβάλλοντος. Σε μια εποχή που ο πλανήτης μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε, η ομάδα Let’s do it με γνώμονα την αγάπη, το αίσθημα προσφοράς και την ευγνωμοσύνη για ότι ήδη έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, για πρώτη φορά, κάνει το γύρο της Ελλάδας, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον.

 Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας από την ομάδα Let’s do it Greece

 

Θα ταξιδέψει σε κάθε νομό της Ελλάδας που μέσα από ξεχωριστές δράσεις και συζητήσεις, παρέα με τους εθελοντές της, θα μοιραστούν την αγάπη για το περιβάλλον, «θα εμπνεύσουν και θα εμπνευστούν» όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε ο Νίκος Κιούσης, εθελοντής και εμπνευστής της Let’s do it Greece. Οι δράσεις περιλαμβάνουν περιβαλλοντική ενημέρωση σε σχολεία, δενδροφύτευση σε καμένες εκτάσεις, κινητοποίηση για εθελοντικό καθαρισμό, διάλογος με τοπικούς αρμόδιους φορείς και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Σε κάθε περιοχή που θα επισκέπτονται, θα  φυτεύεται μια ελιά, η οποία συμβολίζει όλα αυτά που μας ενώνουν και μας δίνουν τη δύναμη να προσπαθούμε για ένα καλύτερο κόσμο.

Το φιλόδοξο εγχείρημα της Let’s do it Greece θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, και θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαΐου 2020 με χιλιάδες ταυτόχρονες εθελοντικές πράξεις ανά την Ελλάδα.

Το Beconscious.gr, θέλοντας να ενδυναμώσει το έργο της Let’s do it Greece «Ρίζες που μας ενώνουν», στηρίζει ενεργά την εθελοντική της προσπάθεια. Θα καταγράψουμε σημαντικές στιγμές του ταξιδίου αυτού, με κορυφαία αυτή στις 10 Μαΐου που σκοπό έχει να αποτελέσει τη μεγαλύτερη πανελλαδική δράση για το περιβάλλον που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ.

 

 Ρίζες που μας ενώνουν 03

 

Προσδεθείτε, λοιπόν, γιατί το ταξίδι αναμένεται συναρπαστικό!

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις δράσεις και τους σταθμούς της εθελοντικής αποστολής «Ρίζες που μας ενώνουν», μπορείτε να ενημερωθείτε στον ιστότοπο της ομάδας: https://rizes.org.gr/

 

Be There Info

When:
Μαΐου 10, 2020
Venue:
Οπουδήποτε στην Ελλάδα
Website:
https://www.letsdoitgreece.org/
Social Media:

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο

(2 ψήφοι)