Άρτεμις Ζόμα

Άρτεμις Ζόμα

Η 'Αρτεμις γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Σπούδασε Βιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς από μικρή τη γοήτευε πολύ αυτή η επιστήμη. Έκανε μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης στην Ελβετία με ειδίκευση στη Μικροβιολογία / Ανοσολογία και από όταν αποφοίτησε, εργάζεται στην Ελβετία.

Στον ελεύθερό της χρόνο, πηγαίνει γυμναστήριο, κάνει yoga, διαβάζει βιβλία και περνάει χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της. 

Αγαπάει τον καφέ, τους σκύλους και το υγρό στοιχείο.

     Αν σε ρωτούσα να σκεφτείς παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν τη σεξουαλική σου ζωή, ποιο θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα σου ερχόταν στο μυαλό; Ίσως από τις πιο απίθανες σχέσεις που θα μπορούσες να φανταστείς είναι αυτή ανάμεσα στα μικρόβια του εντέρου σου και τη σεξουαλική σου ζωή. Σωστά μάντεψα; Αν σου κίνησα την περιέργεια, συνέχισε να διαβάζεις.

Έχεις αλλάξει κι εσύ αυτό τον στίχο στο τραγουδάκι των γενεθλίων; Αν ναι, δεν είσαι ο/η μόνος/η. Αλλά όσο κι αν αλλάξεις τον στίχο, όσο κι αν τα βάψεις, τα κόψεις, τα ξανακόψεις, τα μαλλιά σου έχουν τα δικά τους σχέδια. Ποια είναι αυτά; Όσο μεγαλώνουμε ένα είναι σίγουρο - ότι τα μαλλιά μας θα ασπρίσουν. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί; Τι είναι αυτό που κάνει την αίγλη του μελαχρινού, του ξανθού και του κόκκινου να μας αποχαιρετά κάποια στιγμή και να έρχεται η γοητεία του γκρίζου; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.