Μελίνα Λένη

Μελίνα Λένη

Η Μελίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεσολόγγι και αυτή τη στιγμή μένει στην Αθήνα και την αγαπά πολύ. Είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και πλέον φοιτά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Βιοεπιχειρειν», μία συνεργασία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Της αρέσει ο κινηματογράφος, η μουσική, τα ταξίδια και το μακιγιάζ και το προσπαθεί με το χορό. Στον ελεύθερό της χρόνο βλέπει σειρές, τρώει (πολύ) και περνάει χρόνο με φίλους. Στο μυαλό της υπάρχουν ένα σωρό άχρηστες πληροφορίες. Η εμμονή της να διορθώνει τα ορθογραφικά λάθη των φίλων της στα chats, βρήκε επιτέλους κάποια χρησιμότητα, αφού είναι μία εκ των editors του site

Τον προηγούμενo μήνα συζητήσαμε πολύ για την αναπαραγωγή και την εγκυμοσύνη. Τι γίνεται όμως με όσες από εμάς δε ξέρουν αν θέλουν να κάνουν παιδί, ή με όσες δε νιώθουν ακόμη έτοιμες; Συναντήσαμε τη Μαριάννα Μπέλμπα, εμβρυολόγο στη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Υγεία IVF Εμβρυογένεσις, για να συζητήσουμε αυτό και άλλα πολλά.

Μπαίνω σε site γνωστής αλυσίδας που εμπορεύεται καλλυντικά. Μάταια προσπαθώ να αγοράσω το κραγιόν που θα ταιριάζει τέλεια με το συνολάκι που θα φορέσω τα χριστούγεννα (ναι τι; Στο σπίτι) (επίσης ναι τι; Το ξέρω ότι έχω ήδη 30 κραγιόν παραπλήσιας απόχρωσης). Το site «κρασάρει» λόγω τεράστιας επισκεψιμότητας εξαιτίας των προσφορών για Black Friday και Cyber Monday.