Σοφία Λαμπροπούλου

Σοφία Λαμπροπούλου

Η Σοφία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Πρόσφατα αποφοίτησε από την Ιατρική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τώρα είναι σε αναμονή για ειδικότητα.

Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να ακούει μουσική, να βλέπει ταινίες, να κάνει βόλτες στη θάλασσα ή απλά να καίγεται στο YouTube. Λατρεύει να κάνει πράγματα για πρώτη φορά και να εξερευνεί τα όρια της.

Καθημερινά αγγίζουμε εκατοντάδες πράγματα αφήνοντας, πέρα από κάποιες ενοχλητικές δαχτυλιές, τα πολύτιμα δακτυλικά μας αποτυπώματα. Έχεις σκεφτεί ποτέ πως όταν αγγίξεις κάτι σε ένα χώρο, αυτομάτως όλοι μπορούν να μάθουν ότι βρέθηκες εκεί; Ε, λοιπόν, δεν είσαι ο μόνος. Ευτυχώς κάποιες φορές ακόμα και οι εγκληματίες υποτιμούν την αξία των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μια αξία που προκύπτει από το γεγονός ότι κανείς στο παρελθόν, στο παρόν ή στο μέλλον δεν θα έχει τα ίδια δακτυλικά αποτυπώματα με εσένα!

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 12:00

Έχεις λίγη ζωή στο άγχος σου...

Φήμες λένε πως δεν περνά εικοσιτετράωρο αν δεν γίνει λόγος περί άγχους ή αν δε βρεθείς ο ίδιος σε μία τουλάχιστον στρεσογόνο κατάσταση. Άγχος για το αν θα προλάβεις το λεωφορείο, άγχος για το αν θα βρείς δουλειά, άγχος για τα γραφειοκρατικά, άγχος για τα οικονομικά, άγχος για τα κοινωνικά, άγχος, άγχος, άγχος...Αγχώθηκες;

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τη μικροχλωρίδα, η οποία όπως θα διαβάσατε βρίσκεται παντού, από τη γλώσσα του σκύλου μέχρι τη χειρολαβή στο μετρό! Τι είναι λοιπόν αυτή η μικροχλωρίδα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε κείμενα και συζητήσεις;