Μαργαρίτα Γέρου

Μαργαρίτα Γέρου

Η Μαργαρίτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι και από μικρή είχε περιέργεια για τη φύση και τον χώρο που την περιβάλλει. Μεγαλώνοντας ήθελε να μάθει περισσότερα για το πώς λειτουργεί ο κόσμος γύρω της, την κέρδισε φυσικά η Βιολογία, και σπούδασε στο τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Βιοτεχνολογιών στα Γιάννενα.

Αν και την ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι Νευροεπιστήμες, στον ελεύθερο χρόνο της θέλει να ενημερώνεται για εξελίξεις και σε άλλους τομείς. Λατρεύει τα ταξίδια, την ορειβασία και να περνάει χρόνο με τα κατοικίδια της.

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 11:40

ΒΟΤΟΧ: το δηλητήριο που «θεραπεύει»;

Στο άκουσμα της λέξης Βotox, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται συνήθως στο μυαλό είναι οι ενέσεις που επιλέγουν πολλοί για να απαλλαγούν από τις «κακές» ρυτίδες. Στον αγώνα τους για να φαίνονται νεότεροι, πολλοί επιλέγουν τις ενέσεις Botox. Έχεις όμως αναρωτηθεί τί είναι πραγματικά το Botox και πώς ξεκίνησε να χρησιμοποιείται στην αισθητική προσώπου; Ξεκινώντας από την αρχή ετοιμάσου να εκπλαγείς με τις δυνατότητες μίας ουσίας που λέγεται…

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 12:17

Ένα γλυκάκι είναι λίγο, πολύ λίγο...

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) πολλοί από εμάς δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό ενός γλυκού, ακόμη και να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς αυτά. Γιατί όμως είναι τόσο δύσκολο να πούμε όχι σε μια σοκολατίνα; Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο μας όταν τρώμε παγωτό; Για να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα, ας ξεκινήσουμε από βασικές γνώσεις.