Αλεξάνδρα Νέστωρα

Αλεξάνδρα Νέστωρα

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Είναι φοιτήτρια του Βιολογικού στα Γιάννενα (τώρα όπου να ‘ναι τελειώνει την πτυχιακή της στη Νανοβιοτεχνολογία). Αγαπάει τη βιολογία γιατί τη βοηθά να κατανοήσει καλύτερα τον κόσμο. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τον εθελοντισμό, τα επιτραπέζια και της αρέσει να παρακολουθεί standup comedy. Λατρεύει τα ταξίδια και το καλό φαγητό, ειδικά όταν μπορεί να συνδυάσει και τα δύο!

-Τι κοινό έχει μια πόλη με 7 γέφυρες, ο Euler και ένας περίεργος δήμαρχος;

-Τη θεωρεία των γραφημάτων!

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και ο αέρας μυρίζει μελομακάρονα και ζεστή σοκολάτα! Στολισμένα δέντρα, φωτάκια και Άη-Βασίληδες με δώρα (χοχοχο). Σίγουρα όλοι σκεφτόμαστε τι δώρα θα ανταλλάξουμε φέτος.

Αυτές τις γιορτές κάνε κι εσύ ένα δώρο ζωής σε κάποιον που σε έχει ανάγκη. Χάρισε δέκα λεπτά από το χρόνο σου και γίνε αιμοδότης/τρια.

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα (Summer mood still on!). Τι πιο συνηθισμένο από μια παραλία γεμάτη λουόμενους, παιδιά να φτιάχνουν κάστρα στην άμμο και κρύα ροφήματα να μας δροσίζουν όσο εμείς χαλαρώνουμε στην ακτή. Εκτός όμως από εμάς θέλουν και άλλοι να απολαύσουν αυτή τη μέρα και να λιαστούν στις ακτές. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο το να βλέπουμε φώκιες σε σχετικά ρηχά νερά ή ακόμα και στην ακτή σε διάφορες μεσογειακές παραλίες. Διεκδικούν κι εκείνες μία θέση στο ήλιο… Πόσα ξέρουμε όμως γι’ αυτούς τους κατοίκους της Μεσογείου;