YouΒeΗero: Γίνε ήρωας και δες τον κόσμο να αλλάζει!

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, 01:11
YouΒeΗero: Γίνε ήρωας και δες τον κόσμο να αλλάζει! YouΒeΗero: Γίνε ήρωας και δες τον κόσμο να αλλάζει!

Θέλεις με τις αγορές των προϊόντων σου να συλλέγεις δωρεές για την αγαπημένη σου οργάνωση και χωρίς επιπλέον κόστος; Χάρη στο YouBeHero, μπορείς!

Το YouBeHero είναι ένας εύκολος και δωρεάν τρόπος να στηρίξεις την οργάνωση της αρεσκείας σου, απλά κάνοντας τις αγορές σου. Χρειάζεται μόνο να εγγραφείς στην πλατφόρμα YouBeHero και από εκεί να βρεις το ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο θέλεις να κάνεις μια αγορά. Πατάς «Επίσκεψη Καταστήματος» και είσαι έτοιμος να συνεχίσεις τις αγορές σου, καθώς μεταφέρεσαι αυτόματα στη σελίδα του καταστήματος. YouBeHero 02.jpg

Η ομάδα του YouBeHero, αποτελούμενη πλέον από 16 ήρωες, μίλησε αποκλειστικά στο BeConscious και μας εξηγεί πώς μπορούμε να γίνουμε και εμείς ήρωες με απλές καθημερινές κινήσεις.

 

Πώς γεννήθηκε η ιδέα;

 YouBeHero: H ιδέα γεννήθηκε μέσα από την εμπειρία που έχουμε στον χώρο του affiliate marketing και των online τεχνολογιών. Το είδος αυτό του marketing είναι πολύ παλιό και το παρομοιάζουμε με τις συμφωνίες που κάνουν οι οδηγοί των ΚΤΕΛ με τα εστιατόρια που συναντάνε στη διαδρομή τους. Για κάθε πελάτη που φέρνει ο οδηγός, παίρνει και μια προμήθεια. Είτε σταθερή, είτε ποσοστιαία. Κάπως έτσι λειτουργεί και το YouBeHero. Η διαφορά, όμως, με τον οδηγό του λεωφορείου, είναι πως ο οδηγός κρατάει όλο το ποσό για τον εαυτό του ενώ εμείς μόνο το 25%. Το 75% το δωρίζει ο χρήστης στην οργάνωση που θέλει να στηρίξει.

 

Γιατί να επιλέξω το YouBeHero για τις αγορές μου;

YouBeHero: Με κάθε ηλεκτρονική αγορά βοηθάς μια οργάνωση να έρθει πιο κοντά στο στόχο της. Σε πλαίσιο πλήρους διαφάνειας προς όλες τις κατευθύνσεις, χρήστες, οργανώσεις και καταστήματα, όλοι σε μια κοινή πορεία, γνωρίζουν που βρίσκεται το κάθε ένα ευρώ που έχουν πάρει ή έχουν δωρίσει.

 

Οι Έλληνες δωρίζουν;

YouBeHero: Η επόμενη μέρα των πυρκαγιών μας έδειξε ότι όταν υπάρχει μεγάλη ανάγκη, όλοι γινόμαστε ένα. Ως κοινωνικά όντα, είναι μέρος της ανθρώπινης υπόστασης η αλληλοστήριξη σε καταστάσεις κινδύνου, πόνου και δυσκολίας. Σε αυτή την προσπάθεια το YouBeHero κρατά αυτές τις αξίες ζωντανές και συμβάλλει στην ενσωμάτωση αυτών στην κουλτούρα μας σε καθημερινό επίπεδο.

 

Κάνοντας τις αγορές μου, αισθάνθηκα ότι παίζω σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι για καλό σκοπό. Μπορώ να φτιάξω μάλιστα και την δική μου ομάδα. Πες μου λίγα λόγια για αυτό;

YouBeHero: Υπάρχει μια έκφραση που λέει: «Αν θέλεις να φτάσεις γρήγορα, πήγαινε μόνος σου. Αν θέλεις να φτάσεις μακριά, πήγαινε με παρέα!». Είναι μια έκφραση που δεν σηκώνει συζήτηση γιατί και 1000 φορές να δοκιμαστεί, πάντα το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο. Είμαστε ισχυροί, όταν είμαστε ενωμένοι. Τελεία. Είναι τότε που μπορούμε πραγματικά να μετακινήσουμε βουνά. YouBeHero 03

Πέρα από τις προσωπικές ομάδες που μπορεί να φτιάξει κάποιος και να προσκαλέσει φίλους, συγγενείς και συναθλητές του, μπορούν και οι εταιρείες να στηρίξουν μέσα από τις καθημερινές τους αγορές σε αναλώσιμα (μελάνια, χαρτιά εκτύπωσης κ.α.) μια οργάνωση χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουν και την εταιρική κοινωνική τους ευθύνη ώστε να ανθίσει και να βγει προς τα έξω.

Μια κερδοφόρα, ή αλλιώς, «win-win» κατάσταση για όλους.

 

Ποια κατηγορία οργανώσεων έχει προσελκύσει περισσότερο τους χρήστες;

YouBeHero: Η κατηγορία που έχει τους περισσότερους υποστηρικτές είναι αυτή που αφορά οργανώσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ακολουθεί η κατηγορία που σχετίζεται με την προστασία των ζώων και τρίτη είναι η κατηγορία με τις περιβαλλοντικές. YouBeHero 04

Αν και όλες οι οργανώσεις έχουν έναν λόγο ύπαρξης και έναν (ή και παραπάνω) αξιέπαινο σκοπό, κάποιες οργανώσεις έχουν μεγαλύτερο αριθμό υποστηρικτών από άλλες. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι κάποιες ΜΚΟ αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στο κομμάτι της εκπαίδευσης των εθελοντών τους γύρω από τις δωρεάν δωρεές. Έτσι, οι εθελοντές των οργανώσεων αυτών κάνοντας τις ηλεκτρονικές τους αγορές μέσα από την πλατφόρμα, στηρίζουν και οικονομικά την οργάνωση που στηρίζουν ούτως ή άλλως με τον χρόνο τους.

YouBeHero 05

 

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι;

YouBeHero: Ένας από τους κυριότερους στόχους μας, είναι να αυξήσουμε τον αριθμό των χρηστών της πλατφόρμας. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα της πλατφόρμας, τα νούμερα δείχνουν πως χρειάζονται περίπου 500 χρήστες για να προκύψουν περίπου 100 ευρώ σε δωρεές ανά μήνα.

Αν πούμε υποθετικά ότι από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο μέσα από προωθητικές καμπάνιες αποκτάμε μηνιαίως περίπου 500 νέους χρήστες, το συνολικό ποσό που θα προκύψει σε δωρεές, θα είναι 2100€. Τα 2100€ με βάση τους στόχους που έχουν ορίσει οι οργανώσεις στο YouBeHero, ισοδυναμούν με (ενδεικτικά παραδείγματα):

  1. 140 βρεφικές τροφές (οργάνωση Φροντίδα)
  2. ή 15.000 παιδικές πάνες (οργάνωση Αγκαλιά)
  3. ή 7 ειδικά αμαξίδια για άτομα με αναπηρία (οργάνωση Ένα παιδί μετράει τ' άστρα)

και η λίστα συνεχίζεται…

 

Ποια είναι τα Conscious χαρακτηριστικά του YouBeHero;

YouBeHero: Οι αγορές που γίνονται μέσω της πλατφόρμας δίνουν την ευκαιρία στον οποιοδήποτε να γίνει ένας ήρωας. Δεν κοστίζει τίποτα σε χρόνο ή χρήμα και αποτελεί δείγμα ενός ανθρώπου που έχει πλήρη συνείδηση της ανθρώπινης του ταυτότητας. Ενός conscious ανθρώπου. Οι άνθρωποι έχουν χαραγμένη την αλληλεγγύη στο DNA τους. Είναι κάτι που μας βγαίνει αβίαστα και είναι ένας από τους λόγους που έχουμε επιβιώσει τόσα χρόνια και συνεχίζουμε να επιβιώνουμε ως είδος.

Η πλατφόρμα αυτή έχει δημιουργηθεί με γνώμονα αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό: την ικανοποίηση της ηθικής μας ανάγκης για βοήθεια προς τους άλλους.

Οι άνθρωποι σιγά σιγά σταματάμε να είμαστε «άμυαλοι» καταναλωτές. Θέλουμε να είμαστε «αληθινοί» ως προς τον εαυτό μας και πιστοί στα ιδανικά μας. Έτσι, αρχίζουμε ολοένα και περισσότερο να νοιαζόμαστε για τα ιδανικά των brands επειδή ενδιαφερόμαστε για το «εμείς» και όχι μόνο για το «εγώ».

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε έναν ήρωα. Η δοτικότητα, η γενναιοδωρία και το αίσθημα αλληλεγγύης.

Conscious για σένα σημαίνει…

YouBeHero: Όλα συνοψίζονται στην νιτσεϊκή ιδέα του Υπερανθρώπου που αφορά στο να ξεπεράσει κανείς τους περιορισμούς του εαυτού, να αξιοποιήσει τις προσωπικές δυνατότητες και να αναλάβει την προσωπική ευθύνη απέναντι στη ζωή. Ο υπεράνθρωπος αγαπά τη μοίρα του, την επιλέγει, αγκαλιάζει τα βάσανα του και τα μετατρέπει σε τέχνη και ομορφιά. Έτσι αποκτά μια φιλοσοφική ψυχή και με αυτή την έννοια αντιπροσωπεύει το επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης. Επειδή όμως ακόμα και οι conscious άνθρωποι καμιά φορά ξεχνάνε, στο τρίτο βήμα εγγραφής σου, εγκατάστησε τον Ηρωϊκό Ενθυμητή για να μην αφήνεις καμία δωρεά να πάει χαμένη!

Κάνε και εσύ τις αγορές σου από το YouBeHero, γίνε ο ήρωας και δες τον κόσμο να αλλάζει! Εξαιτίας σου.

 

Είναι τόσο απλό, αλλά και τόσο όμορφο!

 

Ανακάλυψε τους YouBeHero στο https://www.youbehero.com/

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο

(9 ψήφοι)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: